Vilken fågel?: Vad är detta för fågel tror ni

2015-09-01 20:05:57, Annelie Börjesson
Hej igen! Tusen tack Steve, då vet vi hur en unggök ser ut :)! / Familjen Börjesson

2015-08-31 21:15:58, Steve
Du har haft besök av en gök. En ungfågel. De vuxna gökarna har redan flyttat söderut, medan deras ungar som blivit uppfödda av fosterföräldrar ännu inte hunnit flytta. Hade det varit en hök skulle bland annat näbben och klorna sett annorlunda ut.

2015-08-31 21:11:37, Annelie Börjesson
Hej alla, Den här fågeln har vi aldrig sett här förut - den har hållit till i vår trädgård i Västra Frölunda nu i eftermiddag/kväll. Den är ungefär lika stor som en duva, men lite smalare liksom. Kanske en ungfågel? Jag kan inte mycket om fåglar, men tycker att den ser ut som någon sorts liten rovfågel som inte är färdigvuxen ännu. Någon som vet vad det är för sorts fågel? Vi skulle bli glada för svar :) Tusen tack på förhand / Familjen Börjesson

Skriv ett nytt inlägg i diskussionstråden: Vad är detta för fågel tror ni

Tillbaka till kategorin: Vilken fågel?

Vinterfågelmatning

Redan nu kan du börja mata dina småfåglar. Varje år försöker vi slå hål på myten om att "Har du en gång börjat mata måste du fortsätta hela vinter". Så är det naturligtvis inte. Avbryt när du själv vill! Fåglarna hittar snabbta andra födokällor.

Landskapsfåglar

Symboler för de svenska landskapen

FORUM

Välkommen att diskutera och ställa frågor om allt som rör våra vilda svenska fåglar. Du kan även bifoga en bild till ditt inlägg.

Kontakt (ej frågor om fåglar)

E-post till webbansvarig: info(snabel-a)fageln.se
OBS! För fågelobservationer eller fågelfrågor, använd forumet.

© 2010-2023 fageln.se
CMS by N2CMS | HTML Template ResponseEve